QLA Gold certificaat voor Champignoncultuur R. Peffer B.V.

QLA Gold certificaat voor Champignoncultuur R. Peffer B.V.

Gedurende het afgelopen jaar werden iedere 6 weken van elke kwekerij op het bedrijf bij Champignoncultuur R. Peffer monsters genomen. Deze monsters werden door een geaccrediteerd Duits onderzoeksbureau afgenomen en in Duitsland aan een grondige analyse onderworpen. Met als eindrapportage klinkende cijfers met betrekking tot de samenstelling van de champost van het bedrijf uit Kerkdriel. Het resultaat is het felbegeerde QLA certificaat dat in Nederland slechts bij 3 bedrijven in het bezit is, waar Peffer er nu dus een van is.

QLA Gold

En of dat nog niet genoeg is, heeft men direct het QLA Gold certificaat toegekend. Dat houdt in dat de samenstelling van de champost aan de hoogste samenstellingseisen en kwaliteitsnormen voldoet. Op de Duitse markt is het QLA certificaat een absolute vereiste om te mogen leveren, in Nederland en België overigens (nog) niet.

QLA Gold Champost

Kwaliteitsniveau Champostverkoop.nl

Het behalen van het QLA Gold certificaat bewijst eens te meer dat men bij Champostverkoop.nl gaat voor de beste kwaliteit champost. Léon van den Eikhof, adviseur Champostverkoop.nl is er bijzonder trots op: “Door het behalen van het certificaat zijn onze afnemers er van verzekerd dat onze champost eens per 6 weken het jaar door wordt geanalyseerd. Dat geeft hen de garantie dat we 100% betrouwbare en schone champost leveren. Dus absoluut geen vervuiling en een perfecte standaardwaarde van onze champost het hele jaar door. Het certificaat was met name belangrijk voor onze export naar Duitsland, maar we zien het zeker ook als meerwaarde en garantie naar onze Nederlandse en Belgische afnemers.”